camerasysteem

Ontdek Onze Geavanceerde Camerasystemen bij KNS Technics

Ben je op zoek naar een hoogwaardig camerasysteem voor je bedrijf of woning? Bij KNS Technics bieden we complete sets met beveiligingscamera’s aan, samengesteld voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Onze camera’s zijn uitgerust met geavanceerde functies en worden geleverd met een recorder, kabels en voeding, alles wat je nodig hebt voor een effectieve bewakingsoplossing.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adres
Welke installatie heeft u een offerte voor nodig

HD CVI Camerasets – Betrouwbaar en Scherp Geprijsd

Onze HD CVI camerasets bieden een uitstekende beeldkwaliteit en zijn zeer betrouwbaar. Met de Composite Video Interface (CVI) geniet je van frisse en levendige beelden zonder vertragingen. Dankzij de grote transmissieafstand kunnen de camera’s op afstand worden geplaatst zonder kwaliteitsverlies. Het aansluiten is eenvoudig en de beelden zijn te bekijken via een app of op een pc.

CVI 4K Ultra HD Camerasets – Gedetailleerde Opnames van Hoog Niveau

Onze CVI 4K camerasets bieden een zeer hoge resolutie van 8 megapixel, wat resulteert in gedetailleerde en vloeiende opnames. Met deze sets verzamel je sterk bewijsmateriaal en kun je de beelden eenvoudig bekijken op je smartphone, tablet en computer.

HD Draadloze / Wifi Camerasets – Flexibele en Eenvoudige Installatie

Onze wifi camerasystemen zijn draadloos verbonden met het netwerk, waardoor je geen netwerkkabels hoeft te trekken. Met een stabiele Wi-Fi verbinding kunnen de beelden eenvoudig worden verzonden naar de recorder. De draadloze sets zijn ook beschikbaar, aangesloten via powerline adapters voor verzending via het stroomnetwerk.

HD IP Camerasets – Geavanceerde Bewaking via het Internet Protocol

Onze IP beveiligingscamera’s werken via het Internet Protocol en worden aangesloten op de recorder met een UTP netwerkkabel. Met Power over Ethernet (PoE) technologie gaat de stroom over dezelfde kabel als de data. De camerabeelden zijn overal te bekijken op je smartphone, tablet of computer en beschikken over bewegingsdetectie voor extra veiligheid.

Ontdek Onze Mammoet 4K Ultra HD Camerasets

Sinds kort bieden we ook het merk Mammoet aan in ons assortiment, met hoogwaardige 4K bewakingscamera’s. Deze camera’s hebben een resolutie van 8 megapixel en bieden haarscherpe beelden met veel details, zelfs bij snelbewegende objecten. Ontdek meer over Mammoet en hun geavanceerde technologieën.

Bij KNS Technics streven we naar optimale beveiliging voor jouw bedrijf en woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontvang een offerte voor jouw ideale camerasysteem.