Laadpaal installeren Gent

Laadpalen-Laadpunt elektrische auto

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele oplossing voor het installeren van een laadpaal of laadpunt bij u thuis? Bij Kns technics bieden wij hoogwaardige laadinfrastructuur voor elektrische auto’s. Onze ervaren installateurs zorgen voor een probleemloze installatie, zodat u snel en efficiënt uw elektrische auto kunt opladen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw laadbehoeften thuis.

Ontdek onze exclusieve prijzen en promoties! Klik hier voor een geweldige deal die je niet wilt missen!

Fiscaal voordeel laadpaal voor particulieren: 30% belastingvermindering in 2023

ls particulier kunt u binnenkort profiteren van een aantrekkelijk fiscaal voordeel bij het installeren van een laadpaal. Vanaf 2023 wordt een belastingvermindering van 30% geïntroduceerd, met een maximum van €1.500 per laadpaal. Dit biedt een aanzienlijke stimulans om te investeren in laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Het goede nieuws is echter dat deze regeling niet eindeloos duurt. In 2024 wordt het fiscale voordeel gehalveerd naar 15%, dus het is verstandig om tijdig actie te ondernemen.

Om van dit belastingvoordeel te profiteren, zijn er enkele voorwaarden. De laadpaal moet bijvoorbeeld een slimme sturing hebben, zodat het energieverbruik optimaal kan worden geregeld. Daarnaast moet de laadpaal worden bevoorraad met groene stroom, waarmee u een duurzame bijdrage levert aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Bij kns technics begrijpen we het belang van dit fiscale voordeel en helpen we u graag bij het installeren van de juiste laadoplossing. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat uw laadpaal voldoet aan alle vereisten en dat de installatie soepel verloopt. Profiteer nu van dit aantrekkelijke aanbod en maak de overstap naar elektrisch rijden nog voordeliger!”

Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Klik hier om snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan te vragen en profiteer van onze speciale aanbiedingen!

Overzicht van Laadpaalprijzen

Wat kost een laadpaal thuis
Type Laadpaal Aansluiting Kostprijs
Laadpaal 3.7 kW 1-fase 230V / 1x16A €860 – €895
Laadpaal 7.4 kW 1-fase 230V / 1x32A €980 – €1100
Laadpaal 11 kW 3-fase 400V / 3x16A €1270 – €1785
Laadpaal 22 kW 3-fase 400V / 3x32A €1820 – €2850

De kosten voor het installeren van een laadpaal thuis variëren, afhankelijk van factoren zoals het type laadpaal, vermogen en installatiecomplexiteit. Gemiddeld liggen de kosten tussen enkele honderden tot duizenden euro’s, inclusief de prijs van de laadpaal zelf en de installatie door een erkende professional. Deze kosten kunnen verder variëren op basis van eventuele extra functies zoals connectiviteit met smartphone-apps en laadbeheer. Voor een nauwkeurige schatting is het raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende installateurs en rekening te houden met eventuele subsidiemogelijkheden van de overheid.